توان‌تک هفتم: رویدادی برای حمایت از فناوری‌های دسترس‌پذیر در حوزه معلولیت

 | تاریخ ارسال: 1404/7/1 | 
توان‌تک هفتم: رویدادی برای حمایت از فناوری‌های دسترس‌پذیر در حوزه معلولیت

هفتمین رویداد «توان‌تک» همزمان با نمایشگاه بین‌المللی الکامپ در تهران برگزار خواهد شد. این رویداد از ۳ تا ۶ مهرماه ۱۴۰۴، در سالن‌های ۸ و ۹ نمایشگاه بین‌المللی تهران با هدف ارتقای دسترس‌پذیری در فضای کسب‌وکارهای آنلاین و حمایت از استارت آپ‌ها و ایده‌های خلاقانه در حوزه معلولیت برپا می‌شود.
به گزارش روابط عمومی مجتمع رعد؛ هفتمین دوره توان‌تک تمرکز ویژه‌ای بر شناسایی و تقدیر از کسب‌وکارها و پلتفرم‌هایی دارد که با دسترس‌پذیر کردن خدمات خود، تجربه‌ای بهتر برای افراد دارای معلولیت فراهم کرده‌اند. همچنین از استارتاپ‌هایی که با ایده‌های نوآورانه، به حل چالش‌های این جامعه کمک کرده‌اند، تقدیر خواهد شد. این رویداد فرصتی است برای معرفی و بزرگداشت تلاش‌هایی که با تلفیق فناوری و مسئولیت اجتماعی، مسیری هموارتر برای همه افراد جامعه فراهم می‌کنند.
همچنین در مراسمی که با حضور آنت میناسیان، مدیرعامل مجتمع رعد و فعالان فضای مجازی از این کسب و کارهای برتر در زمینه دسترس‌پذیری خدمات برای افراد دارای معلولیت و ایده‌ها و استارتاپ‌های نوپای این حوزه تقدیر خواهد شد.
علاوه بر نمایشگاه محصولات و توانمندی‌های افراد دارای معلولیت در غرفه توان‌تک میزگرد گفتگوی و نشست‌های تخصصی برای تبادل نظر میان کارشناسان مجتمع رعد و متخصصان حوزه فناوری، کارآفرینان و کسب‌وکارهای آنلاین برگزار خواهد شد. این گفتگوها با هدف ارائه راهکارهای عملی و ترویج فرهنگ دسترس‌پذیری در اکوسیستم دیجیتال کشور شکل می‌گیرند.
هدف نهایی «توان‌تک»، ایجاد یک اکوسیستم پایدار برای توسعه دسترس‌پذیری کسب‌وکارها و نشان دادن این واقعیت است که فناوری دسترس‌پذیر می‌تواند ابزاری قدرتمند برای ایجاد فرصت‌های برابر برای همه افراد باشد.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب‌سایت مجتمع نیکوکاری رعد به نشانی www.raad-charity.org مراجعه کنند.

کلیدواژه ها: جانبازان | قطع عضو | آسیب نخاعی | افراد دارای معلولیت | حقوق | توان یابان | اپلیکیشن | معلولین | سلامت | بهداشت فردی | مددکاری | ضایعه نخاعی | توانبخشی | فلج اطفال | معلولان | معلول | هوش مصنوعی |


دفعات مشاهده: 39 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

 

آخرین تمبر اضافه شده به مجموعه
تصویر سوم
ژاپن
1968
یادبود هلن کلر

نمایشگاه تمبرهای معلولیت در شمعدانی


   

شمعدانی کیست؟

  • پایگاه اینترنتی معلولان ایران ـ شمعدانی ـ به منظور اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به تک تک افراد جامعه کشورعزیزمان ایران راه اندازی شده است.
    شمعدانی به یک درد مشترک می پردازد.
  • درد قریب به بیست میلیون شهروند ایرانی یعنی " معلولیت " ؛ شهروندانی که با موضوع معلولیت دست به گریبانند حال یا خود عضوی دچار معلولیت دارند یا یکی و شاید دو یا سه یا ... نفر از اعضای خانواده اشان معلولیت دارند یا عضو تیم بزرگ و دلسوز توانبخشی ایران می باشند.
  • در شمعدانی می توانید از اهم اخبار معلولان، مناسب سازی محیط های شهری ( چه در همین تهران خودمان و چه در روستای خود شما)، بحث و جدلهای دولتمردان درباره معلولان، ورزش، قوانین و مقرارت کشوری و بین المللی، مقاله های مفید و سودمند و هر مطلبی مرتبط با معلولیت آگاه شوید.

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

آمار سایت

  • كل کاربران ثبت شده: 53 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 48 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 26161464 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 4590 بازدید

شمعدانی حمایت می کند


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 All Rights Reserved |

Designed & Developed by : Yektaweb