حدود ‪ ۹‬درصد جمعیت خراسان رضوی دچار معلولیت بینایی هستند

حدود ‪ ۹‬درصد جمعیت خراسان رضوی دچار معلولیت بینایی هستند

سرپرست اداره‌کل بهزیستی خراسان رضوی گفت: پیش‌بینی می‌شود حدود ‪ ۹‬درصد جمعیت استان دچار معلولیت بینایی شامل نابینایی و کم‌بینایی هستند.
تهمینه شکیب به مناسبت روز جهانی نابینایان افزود: آمار مشخصی از نابینایان و کم‌بینایان این استان در دست نیست اما پیش‌بینی می‌شود ‪ ۴۷‬تا ‪ ۴۸‬هزار نفر جمعیت استان از معلولیت بینایی رنج می‌برند.
او گفت: از این تعداد ‪ ۱۰‬درصد تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند و از خدمات بهره‌مند می‌شوند.
وی ادامه داد: باید شرایط را بگونه‌ای برای افراد نابینا فراهم کرد تا آنان بتوانند در محیطهای کاری و اجتماع حضور موثر یابند و یکی از اقداماتی که باید در این زمینه صورت گیرد مناسب‌سازی سطح شهر برای حضور معلولین به خصوص نابینایان به منظور استفاده از امکانات موجود است.
او آموزش مهارتهای روزانه، حرفه‌آموزی، سوادآموزی، تربیت بدنی، آموزش پیش دبستانی برای نابینایان سنین پیش از دبستان، آموزش نقاشی، رایانه و خدمات توانبخشی را از جمله خدماتی برسمرد که هم‌اینک بهزیستی به نابینایان ارائه می‌کند.
سرپرست اداره‌کل بهزیستی خراسان رضوی همچنین گفت: نابینایان در زمینه اپراتوری افراد توانمندی هستند لذا آموزش اپراتوری تلفن یکی دیگر از خدمات این سازمان برای افراد نابینا است.
وی افزود: نابینایان در این چارچوب پس از طی مراحل آموزشی در قسمتهای مختلف سازمان مشغول بکار می‌شوند.
او گفت: آموزش مهارتهای زندگی، چاپ کتاب بریل به‌روز، خدمات کتابخانه‌ای، خدمات روانشناسی و مددکاری از دیگر برنامه‌ها و اقداماتی است که برای توانمندسازی این افراد انجام می‌شود.
وی افزود: همزمان با روز جهانی نابینایان دوره‌های آموزشی مهارتهای زندگی برای نابینایان برگزار می‌شود.

• خبرگزاری جمهوری اسلامی


دفعات مشاهده: 2339 بار   |   دفعات چاپ: 1008 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 93 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

 

آخرین تمبر اضافه شده به مجموعه
تصویر سوم
ژاپن
1968
یادبود هلن کلر

نمایشگاه تمبرهای معلولیت در شمعدانی


   

شمعدانی کیست؟

  • پایگاه اینترنتی معلولان ایران ـ شمعدانی ـ به منظور اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به تک تک افراد جامعه کشورعزیزمان ایران راه اندازی شده است.
    شمعدانی به یک درد مشترک می پردازد.
  • درد قریب به بیست میلیون شهروند ایرانی یعنی " معلولیت " ؛ شهروندانی که با موضوع معلولیت دست به گریبانند حال یا خود عضوی دچار معلولیت دارند یا یکی و شاید دو یا سه یا ... نفر از اعضای خانواده اشان معلولیت دارند یا عضو تیم بزرگ و دلسوز توانبخشی ایران می باشند.
  • در شمعدانی می توانید از اهم اخبار معلولان، مناسب سازی محیط های شهری ( چه در همین تهران خودمان و چه در روستای خود شما)، بحث و جدلهای دولتمردان درباره معلولان، ورزش، قوانین و مقرارت کشوری و بین المللی، مقاله های مفید و سودمند و هر مطلبی مرتبط با معلولیت آگاه شوید.

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

آمار سایت

  • كل کاربران ثبت شده: 53 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 48 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 26646714 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 2122 بازدید

شمعدانی حمایت می کند


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2026 All Rights Reserved |

Designed & Developed by : Yektaweb