وجود8 هزارو579 نابینا‌وکم‌بینا درتهران

وجود8 هزارو579 نابینا‌وکم‌بینا درتهران

مدیرکل دفتر اموراجتماعی استانداری: بسیاری از دستگاه‌های اجرایی از اختصاص3درصد پست‌های سازمانی به معلولان سر باز می‌زنند
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری تهران گفت: دستگاه‌های دولتی مکلف هستند تا سه درصد از جمع کارکنان خود را از معلولان از جمله نابینایان و کم بینایان پذیرش کنند، اما تاکنون این امر محقق نشده است.
ابراهیم رضوانی با اعلام این که در حال حاضر 8 هزار و 579 فرد نابینا و کم بینا در استان تهران وجود دارد، گفت: متولی ساماندهی این افراد سازمان بهزیستی است و به نظر می‌رسد اگر چه سازمان بهزیستی کمک‌های خوبی به آن‌ها کرده، اما این کمک‌ها نیازهای واقعی آن‌ها را به طور کامل تامین نکرده است.
وی خاطر نشان کرد: در قانون جامع حمایت از حقوق معلولان پیش‌بینی شده که هر یک از دستگاه‌های دولتی باید سه درصد از نیروهای خود را از معلولان انتخاب کنند، اما بسیاری از دستگاه‌های اجرایی به دلایل مختلف از این امر سر باز زده‌اند و در نتیجه ایجاد شغل برای معلولان از جمله نابینایان و کم بینایان فراهم نشده است.
رضوانی افزود: به نظر می‌رسد، بهتر است به جای الزام دستگاه‌های دولتی و تحمیل استخدام نابینایان و کم بینایان به آن‌ها، طرح‌های خوداشتغالی و کارآفرینی برای آن‌ها فعال کنیم تا آن‌ها در مجموعه‌هایی مربوط به خودشان و شرایط کاری مطلوب‌تر فعالیت کنند.
وی با اشاره به تعطیلی سه کارگاه برای نابینایان و کم بینایان، گفت: ایرادهای جدی به این کارگاه‌ها وارد بوده است که از جمله آن می‌توان به فروش نرفتن محصولات ساخته شده توسط نابینایان و کم بینایان و نیز نبود بیمه بیکاری برای آن‌ها اشاره کرد.
رضوانی ادامه داد: درآمد این کارگاه‌ها کفاف زندگی نابینایان و کم بینایان عضو را نمی‌داد و در عین حال امکانات آموزشی و رفاهی آن‌ها کافی نبوده است.
وی تصریح کرد: به نظر می‌رسد با توجه به نظر مساعد دولت در واگذاری برخی از امور به بنگاه‌های کوچک و زودبازده و طرح‌های کارآفرینی بهتر است، این کارگاه‌ها را با رویکرد جدیدی احیا و زمینه‌های پرداخت وام اشتغالزایی را برای سازمان بهزیستی فراهم کنیم.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری تهران یادآور شد: کمیته امداد امام خمینی (ره) اعلام کرده است که می‌تواند خریدهای عمده خود را از محصولات این کارگاه‌ها انجام دهد و در جشن مبارک رمضان سال جاری غرفه‌هایی با قیمت پایین به نابینایان و کم بینایان ارائه کند.

• خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)


دفعات مشاهده: 2455 بار   |   دفعات چاپ: 1055 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 217 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

 

آخرین تمبر اضافه شده به مجموعه
تصویر سوم
ژاپن
1968
یادبود هلن کلر

نمایشگاه تمبرهای معلولیت در شمعدانی


   

شمعدانی کیست؟

  • پایگاه اینترنتی معلولان ایران ـ شمعدانی ـ به منظور اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به تک تک افراد جامعه کشورعزیزمان ایران راه اندازی شده است.
    شمعدانی به یک درد مشترک می پردازد.
  • درد قریب به بیست میلیون شهروند ایرانی یعنی " معلولیت " ؛ شهروندانی که با موضوع معلولیت دست به گریبانند حال یا خود عضوی دچار معلولیت دارند یا یکی و شاید دو یا سه یا ... نفر از اعضای خانواده اشان معلولیت دارند یا عضو تیم بزرگ و دلسوز توانبخشی ایران می باشند.
  • در شمعدانی می توانید از اهم اخبار معلولان، مناسب سازی محیط های شهری ( چه در همین تهران خودمان و چه در روستای خود شما)، بحث و جدلهای دولتمردان درباره معلولان، ورزش، قوانین و مقرارت کشوری و بین المللی، مقاله های مفید و سودمند و هر مطلبی مرتبط با معلولیت آگاه شوید.

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

آمار سایت

  • كل کاربران ثبت شده: 53 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 48 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 26647710 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 2855 بازدید

شمعدانی حمایت می کند


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2026 All Rights Reserved |

Designed & Developed by : Yektaweb