دولت و مجلس با واگذاری خدمات حمایتی بهزیستی به کمیته امداد موافقند
سرپرست کمیته امداد گفت: پیشنهاد واگذاری خدمات حمایتی بهزیستی به کمیته امداد و یکسان شدن این خدمات در دولت و مجلس مورد موافقت قرار گرفته است و همه با آن موافقند.
رضا نیری افزود: این یکسان سازی خدمات حمایتی و حذف موازی کاریها در این زمینه قبلا هم در دولت و مجلس تصویب شده بود منتها به دلایلی دولت وقت به این مصوبه عمل نکرد اما اکنون که دوباره این مسئله در دولت و مجلس مطرح شده است همه در دولت و مجلس و از جمله وزیر رفاه با این مسئله موافقند.
وی ادامه داد: این پیشنهاد دیروز در کمیسیون اجتماعی مجلس هم مطرح شد و مورد موافقت قرار گرفت و امیدواریم به زودی با اجرایی شدن آن تکلیف کارهای حمایتی در کشور معلوم شود و البته تکلیف خدمات پیشگیری و توانبخشی هم( که در بهزیستی است) مشخص میشود و موازی کاریها از بین میرود.
• جام جم
شمعدانی کیست؟
- پایگاه اینترنتی معلولان ایران ـ شمعدانی ـ به منظور اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به تک تک افراد جامعه کشورعزیزمان ایران راه اندازی شده است.
شمعدانی به یک درد مشترک می پردازد. - درد قریب به بیست میلیون شهروند ایرانی یعنی " معلولیت " ؛ شهروندانی که با موضوع معلولیت دست به گریبانند حال یا خود عضوی دچار معلولیت دارند یا یکی و شاید دو یا سه یا ... نفر از اعضای خانواده اشان معلولیت دارند یا عضو تیم بزرگ و دلسوز توانبخشی ایران می باشند.
- در شمعدانی می توانید از اهم اخبار معلولان، مناسب سازی محیط های شهری ( چه در همین تهران خودمان و چه در روستای خود شما)، بحث و جدلهای دولتمردان درباره معلولان، ورزش، قوانین و مقرارت کشوری و بین المللی، مقاله های مفید و سودمند و هر مطلبی مرتبط با معلولیت آگاه شوید.
اشتراک در خبرنامه
لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.
آمار سایت
- كل کاربران ثبت شده: 53 کاربر
- کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
- ميهمانان در حال بازديد: 33 کاربر
- تمام بازديدها: 26647562 بازدید
- بازديد 24 ساعت قبل: 2842 بازدید







