6ماه تاخیر در پرداخت هزینه ایاب و ذهاب معلولان

 | تاریخ ارسال: 1390/8/22 | 

در گفتگو با مهر عنوان شد:
6ماه تاخیر در پرداخت هزینه ایاب و ذهاب معلولان

مدیرعامل انجمن دفاع از حقوق معلولان از پرداخت نشدن هزینه ایاب و ذهاب معلولان در شهر تهران طی 6 ماه گذشته خبر داد و از وزیر کار، تعاون و رفاه خواست تا به بی تفاوتی در قبال معلولان پایان داده و نسبت به رفع مشکلات آنان اقدام کند.
علی همت محمود نژاد افزود: همچنین از مهرماه کارت ایاب و ذهاب در اختیار معلولان قرار گرفته که مبلغ شارژ این کارتها یک سوم اعتبار قبل است.
وی گفت: در گذشته معلولان می توانستند هر ماه از حداقل 20 سرویس رفت و آمد استفاده کنند این درحالی است که در کارت شارژهای جدید با اعتبار موجود فقط می توانتند از 7 سرویس بهره مند شوند که کافی نیست.
به گفته وی، از آنجایی که هزینه بنزین معلولان نیز همچنان بدون تخصیص باقی مانده و هزینه های آژانس و ایاب و ذهاب نیز بسیار گران است و از سوی دیگر سرویس حمل و نقل مناسب حال معلولان نیست به همین دلیل معلولان در شهر تهران برای رفت و آمد به محیطهای آموزشی و درمانی با سختی مواجه هستند.
مدیر عامل انجمن حمایت از حقوق معلولان تاکید کرد: متاسفانه مسئولان به راحتی از کنار این موضوع عبور می کنند این درحالی است که تمام مسئولان سازمان بهزیستی از رده های کارشناسی و عالی از این موضوع اطلاع داشته و مشخص نیست چه مشکلاتی وجود دارد که مسئله ایاب و ذهاب معلولان همچنان لاینحل باقی مانده است.
محمود نژاد از وزیر کار ، تعاون و رفاه اجتماعی خواست تا به بی تفاوتی در قبال مسائل معلولان پایان دهد و نسبت به رفع مشکلات این افراد اقدام کند.

منبع : خبرگزاری مهر


دفعات مشاهده: 2266 بار   |   دفعات چاپ: 728 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 204 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

 

آخرین تمبر اضافه شده به مجموعه
تصویر سوم
ژاپن
1968
یادبود هلن کلر

نمایشگاه تمبرهای معلولیت در شمعدانی


   

شمعدانی کیست؟

  • پایگاه اینترنتی معلولان ایران ـ شمعدانی ـ به منظور اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به تک تک افراد جامعه کشورعزیزمان ایران راه اندازی شده است.
    شمعدانی به یک درد مشترک می پردازد.
  • درد قریب به بیست میلیون شهروند ایرانی یعنی " معلولیت " ؛ شهروندانی که با موضوع معلولیت دست به گریبانند حال یا خود عضوی دچار معلولیت دارند یا یکی و شاید دو یا سه یا ... نفر از اعضای خانواده اشان معلولیت دارند یا عضو تیم بزرگ و دلسوز توانبخشی ایران می باشند.
  • در شمعدانی می توانید از اهم اخبار معلولان، مناسب سازی محیط های شهری ( چه در همین تهران خودمان و چه در روستای خود شما)، بحث و جدلهای دولتمردان درباره معلولان، ورزش، قوانین و مقرارت کشوری و بین المللی، مقاله های مفید و سودمند و هر مطلبی مرتبط با معلولیت آگاه شوید.

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

آمار سایت

  • كل کاربران ثبت شده: 53 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 58 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 26648285 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 3376 بازدید

شمعدانی حمایت می کند


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2026 All Rights Reserved |

Designed & Developed by : Yektaweb