اختصاصی برنا
رییس سازمان بهزیستی کشور خبر داد:
فعالیت 230 تعاونی برای ارائه خدمات به 20 هزار معلول
رییس سازمان بهزیستی کشور از فعالیت بیش از 230 تعاونی برای ارائه خدمات به بیش از 20 هزار معلول در سراسر کشور خبر داد.
ابوالحسن فقیه، رییس سازمان بهزیستی کشور گفت: 230 هزار تعاونی در سراسر کشور وجود دارد که به عناوین مختلف به ارائه خدمات به معلولین در سراسر کشور می پردازند.
وی در ادامه افزود: حدود 20 هزار معلول در سراسر کشور از خدمات این تعاونی ها استفاده می کنند .
فقیه در رابطه با تعداد کم این تعاونی ها نسبت به جمعیت معلولان در جامعه اظهار داشت: در بحث تعاونی ها تعداد مهم نیست بلکه باید عملکرد آنها را مورد ارزیابی قرار داد. بخش اعظم فعالیت این تعاونی ها صرف خدماتی چون مسکن ،ارایه خدمات توانمند سازی ،ایجاد اشتغال و...می شود.
رییس سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر افزایش توانمندی های تعاونی ها توسط دولت تصریح کرد: با تشکیل این تعاونی ها باید توانمندی های جدیدی به قابلیت های قبلی آنها افزوده شود تا معلولان به میزان بیشتر و بهتر بتوانند از خدمات ارائه شده آنها استفاده کنند.
منیع : خبرگزاری برنا
شمعدانی کیست؟
- پایگاه اینترنتی معلولان ایران ـ شمعدانی ـ به منظور اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به تک تک افراد جامعه کشورعزیزمان ایران راه اندازی شده است.
شمعدانی به یک درد مشترک می پردازد. - درد قریب به بیست میلیون شهروند ایرانی یعنی " معلولیت " ؛ شهروندانی که با موضوع معلولیت دست به گریبانند حال یا خود عضوی دچار معلولیت دارند یا یکی و شاید دو یا سه یا ... نفر از اعضای خانواده اشان معلولیت دارند یا عضو تیم بزرگ و دلسوز توانبخشی ایران می باشند.
- در شمعدانی می توانید از اهم اخبار معلولان، مناسب سازی محیط های شهری ( چه در همین تهران خودمان و چه در روستای خود شما)، بحث و جدلهای دولتمردان درباره معلولان، ورزش، قوانین و مقرارت کشوری و بین المللی، مقاله های مفید و سودمند و هر مطلبی مرتبط با معلولیت آگاه شوید.
اشتراک در خبرنامه
لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.
آمار سایت
- كل کاربران ثبت شده: 53 کاربر
- کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
- ميهمانان در حال بازديد: 32 کاربر
- تمام بازديدها: 26646953 بازدید
- بازديد 24 ساعت قبل: 2291 بازدید







