بهزیستی بصورت جدی اجرای قانون جامع معلولان را پیگیری نمی کند

بهزیستی بصورت جدی اجرای قانون جامع معلولان را پیگیری نمی کند

مدیر عامل مرکز حمایت از معلولان ضایعه نخاعی گفت:با ملاحظه کاری و همپوشانی و پوشاندن ضعفها، قانون جامع معلولان اجرایی نمی شود. بلکه باید ضعفها مطرح و اجرای آن بصورت گسترده پیگیری شود.
علی محرمی در خصوص مناسب سازی معابر و اماکن عمومی، افزود: در این خصوص اقدامات مقطعی در برخی مناطق مانند مناسب سازی پیاده روهای خیابان ولیعصر صورت گرفته اما در مجموع برای استفاده راحت معلولان از اماکن اداری هیچ اقدام اساسی انجام نشده است.
وی ادامه داد: از نظر شهرسازی اصلا دقت نمی شود و در ساختمانهایی که ساخته می شود استفاده معلولان در نظر گرفته نشده است بطوریکه ویلچر از در ورودی واحد ها رد نمی شود.
مدیر عامل مرکز حمایت از معلولان ضایعه نخاعی درخصوص اجرای قانون 3 درصد استخدام معلولان، تاکید کرد: هیچ دستگاهی اولویت خود را برای استخدام معلولان نمی گذارد و این امر باید ابتدا از وزارت رفاه که نهادی متولی است ، آغاز شود که این امر نیز تا کنون صورت نگرفته است.
محرمی با اشاره به اینکه اجرای قانون 3 درصد استخدام معلولان باید بصورت جدی آغاز شود، گفت: برای اینکه متوجه اجرای این قانون شویم باید ببینیم در نهاد ریاست جمهوری، مجلس و یا وزارت کار چند در صد کارمندان را معلولان تشکیل می دهند.
وی درخصوص موارد انجام شده از قانون جامع معلولان نیز، افزود: درخصوص استفاده رایگان معلولان از انشعاب آب و فاضلاب، بخشودگی عوارض شهرداری و نوسازی ، معافیت نظام وظیفه و همچنین ارائه نیم بهای بلیط هواپیما قانون اجرا می شود اما درمورد بلیط قطار این امر تاکنون عملی نشده است.
مدیر عامل مرکز حمایت از معلولان ضایعه نخاعی گفت: در مجموع شاید حدود 40 درصد از موارد مندرج در قانون جامع حمایت از حقوق معلولان اجرایی شود و بهزیستی باید بصورت جدی پیگیر اجرای این قانون باشد در صورتیکه متاسفانه این طور نیست.

• خبرگزاری مهر


دفعات مشاهده: 2220 بار   |   دفعات چاپ: 948 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 124 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

 

آخرین تمبر اضافه شده به مجموعه
تصویر سوم
ژاپن
1968
یادبود هلن کلر

نمایشگاه تمبرهای معلولیت در شمعدانی


   

شمعدانی کیست؟

  • پایگاه اینترنتی معلولان ایران ـ شمعدانی ـ به منظور اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به تک تک افراد جامعه کشورعزیزمان ایران راه اندازی شده است.
    شمعدانی به یک درد مشترک می پردازد.
  • درد قریب به بیست میلیون شهروند ایرانی یعنی " معلولیت " ؛ شهروندانی که با موضوع معلولیت دست به گریبانند حال یا خود عضوی دچار معلولیت دارند یا یکی و شاید دو یا سه یا ... نفر از اعضای خانواده اشان معلولیت دارند یا عضو تیم بزرگ و دلسوز توانبخشی ایران می باشند.
  • در شمعدانی می توانید از اهم اخبار معلولان، مناسب سازی محیط های شهری ( چه در همین تهران خودمان و چه در روستای خود شما)، بحث و جدلهای دولتمردان درباره معلولان، ورزش، قوانین و مقرارت کشوری و بین المللی، مقاله های مفید و سودمند و هر مطلبی مرتبط با معلولیت آگاه شوید.

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

آمار سایت

  • كل کاربران ثبت شده: 53 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 59 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 26646499 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 2005 بازدید

شمعدانی حمایت می کند


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2026 All Rights Reserved |

Designed & Developed by : Yektaweb