صعود تیم فوتبال ۵ نفره به نیمه نهایی

 | تاریخ ارسال: 1395/6/23 | 

صعود تیم فوتبال ۵ نفره به نیمه نهایی

تیم ملی فوتبال پنج نفره ایران با کسب تساوی مقابل برزیل به عنوان تیم دوم گروه A به نیمه نهایی پارالمپیک صعود کرد.

تیم ملی فوتبال پنج نفره ایران در سومین بازی خود در مرحله گروهی پارالمپیک 2016 به مصاف تیم میزبان رفت و در شرایطی که برای صعود از گروه به یک امتیاز نیاز داشت با ارائه یک بازی منطقی به این خواسته خود رسید و برزیل را با تساوی بدون گل متوقف کرد.

در این دیدار میثم شجاعیان، امیر پوررضوی، حسین رجب پور، بهزاد زادعلی‌اصغری (صادق رحیمی) و احمدرضا شاه‌حسینی برای ایران بازی کردند.

در نیمه نخست برزیل بیشتر توپ و میدان را در اختیار داشت و چند موقعیت خوب هم روی دروازه ایران خلق کرد که با هوشمندی شجاعیان این فرصت‌ها دفع شد. در نیمه دوم ملی‌پوشان ایران باز هم سعی در کنترل بازی داشتند و در عین حال دو موقعیت مناسب توسط زادعلی‌اصغری و رجب‌پور از دست رفت.

تیم ملی با این نتیجه 5 امتیازی شد و با قرار گرفتن در رده دوم گروه به مرحله بعد صعود کرد. حریف ایران پس از بازی آرژانتین و چین که برای سرگروهی در گروه B‌ می‌جنگند مشخص خواهد شد.


دفعات مشاهده: 1258 بار   |   دفعات چاپ: 247 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

 
 
روزشمار پارالمپیک 2024
0 روز مانده به مسابقات 
گالری پوسترهای پارالمپیک


  • Nagano 1998
  • Beijing 2008
  • Barcelona 1992
  • Atlanta 1996
  • Athens 2004
  • London 2012
  • Lillehammer 1994
  • Tignes-Albertville 1992
  • Heidelberg 1972
  • Paris 2024
  • Tokyo 1964


 

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

آمار سایت

  • كل کاربران ثبت شده: 53 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 46 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 26653295 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 2864 بازدید

شمعدانی حمایت می کند

 

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری ورزش جانبازان و معلولان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2026 All Rights Reserved |

Designed & Developed by : Yektaweb