بشنوید: گفتگو با Vladimir Stanovov درباره صندلی چرخدار کنترل شونده با گفتار

 | تاریخ ارسال: 1395/11/3 | 

بشنوید: گفتگو با Vladimir Stanovov درباره صندلی چرخدار کنترل شونده با گفتار

AWT IMAGE

در سال‌های اخیر شاهد پیشرفت‌های بسیاری در فناوری معلولان بوده‌ایم. یکی از این ابزارها که کمک قابل توجهی به افراد کم‌توان و ناتوان می‌کندصندلی چرخدار است که انواع گوناگونی دارد و دارای قابلیت‌های مختلفی از جمله توانایی عبور از پله‌ها و موانع گوناگون و به حالت ایستاده در آوردن کاربر است. در اینجا با یک صندلی چرخدار کنترل شونده با گفتار آشنا می‌شویم.

در این قسمت از مجموعه پادکست‌های Robots، کریستینا برستر با ولادیمیر استانوو (VladimirStanovov) در مورد صندلی چرخدار کنترل شونده با صوت گفت و گو می‌کند. استانوو دانشجوی دکتری و پژوهشگر در دانشگاه هوافضای دولت سیبری در کراسنویارسک روسیه است. وی در مورد یک صندلی چرخدار کنترل شونده با صوت و گفتار صحبت می‌کند که هدف آن کمک و یاری رساندن به افراد کوادری پلژی است، افرادی که به طور کلی یا جزئی توانایی استفاده از دست، پا و یا اندام‌های خود را از دست داده‌اند. این افراد می‌توانند از طریق بیان فرمان‌ها و دستورات صوتی صندلی چرخ دار خود را کنترل کنند. در این گفت وگو استانوو در مورد قطعات اصلی صندلی چرخدار کنترل شونده با گفتار، کنترل کننده فازی که خود ایجاد کرده و آزمایش‌هایی که در مرکز پزشکی انجام داده صحبت می‌کند.

این صندلی چرخدار شامل دو بخش مجزا است. بخش نخست که نیرو و توان را فراهم می‌کند و وظیفه راندن صندلی را بر عهده دارد، شامل دو موتور DC، باتری‌ها، سیستم کنترل و چندین حسگر فراصوتی است. بخش دوم شامل صندلی برای بیمار، کلید روشن / خاموش و ماتریس ledها برای نشان دادن اینکه چه دستوراتی در حال حاضر اجرا می‌شود و مجموعه حسگرها شامل حسگرهای فراصوتی، دو حسگر مادون قرمز در جلوی صندلی چرخدار و حسگر LIDAR (اندازه گیری فاصله به کمک تجزیه و تحلیل نور) است.

پس از متصل کردن دو بخش مجزا به یکدیگر و برقراری اتصالات مورد نیاز می‌توان به کمک آدرس IP پردازنده به رابط Cloud9 دسترسی پیدا کرد. با استفاده از این رابط می‌توان کدهای صندلی چرخدار را تغییر داد و همزمان آن را اجرا کرد. با راه‌اندازی صندلی پرخدار و دسترسی به Cloud9 می‌توان با بیان دستورات صندلی چرخدار را کنترل کرد.

Vladimir Stanovov

ولادیمیر استانوو موفق به اخذ مدرک کارشناسی (۲۰۱۲) و کارشناسی ارشد (۲۰۱۴) خود از دانشگاه هوافضا سیبری (SibSAU) در کراسنویارسک روسیه شده است. استانوو در حال حاضر دانشجوی دکترا در علوم کامپیوتر و مهندسی در SibSAU است، جایی که وی پژوهش‌های خود را تحت نظارت پروفسور Semenkin انجام می‌دهد. پایان نامه دکترای وی در مورد الگوریتم‌های تکاملی، منطق فازی و کاربرد آن در یادگیری ماشین است.


دفعات مشاهده: 2323 بار   |   دفعات چاپ: 452 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

همراه شویم







   

شمعدانی کیست؟

  • پایگاه اینترنتی معلولان ایران ـ شمعدانی ـ به منظور اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به تک تک افراد جامعه کشورعزیزمان ایران راه اندازی شده است.
    شمعدانی به یک درد مشترک می پردازد.
  • درد قریب به بیست میلیون شهروند ایرانی یعنی " معلولیت " ؛ شهروندانی که با موضوع معلولیت دست به گریبانند حال یا خود عضوی دچار معلولیت دارند یا یکی و شاید دو یا سه یا ... نفر از اعضای خانواده اشان معلولیت دارند یا عضو تیم بزرگ و دلسوز توانبخشی ایران می باشند.
  • در شمعدانی می توانید از اهم اخبار معلولان، مناسب سازی محیط های شهری ( چه در همین تهران خودمان و چه در روستای خود شما)، بحث و جدلهای دولتمردان درباره معلولان، ورزش، قوانین و مقرارت کشوری و بین المللی، مقاله های مفید و سودمند و هر مطلبی مرتبط با معلولیت آگاه شوید.

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

آمار سایت

  • كل کاربران ثبت شده: 53 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 92 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 25196959 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 2736 بازدید

شمعدانی حمایت می کند


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved |

Designed & Developed by : Yektaweb