رویداد سالانه روز جهانی آگاهی از دسترسی‌پذیری (GAAD) برگزار می‌شود

 | تاریخ ارسال: 1405/2/28 | 
رویداد سالانه روز جهانی آگاهی از دسترسی‌پذیری (GAAD) برگزار می‌شود

به مناسبت روز جهانی آگاهی از دسترسی‌پذیری (GAAD)، رویداد سالانه این حوزه با هدف ترویج دسترسی‌پذیری دیجیتال و بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی افراد دارای معلولیت در فضای مجازی، به صورت آنلاین و زنده برگزار خواهد شد.
این رویداد که در راستای مسئولیت اجتماعی سازمانی شکل گرفته، فرصتی برای اشتراک‌گذاری روایت‌ها و تجربه‌های زیسته افراد دارای معلولیت در مواجهه با دنیای دیجیتال و بسترهای آنلاین است.

محورهای اصلی برنامه
ایده‌آل‌های افراد ناشنوا در فضای مجازی: بررسی انتظارات، نیازها و دغدغه‌های کاربران ناشنوا در مواجهه با بسترهای دیجیتال.
روزمرگی‌های یک توسعه‌دهنده با نابینایی: آشنایی با چالش‌ها، ابزارها و نحوه فعالیت و زندگی روزمره یک برنامه‌نویس با نابینایی در دنیای فناوری.
اشتغال و دنیای دیجیتال: تبیین نقش، فرصت‌ها و پتانسیل بسترهای دیجیتال در ایجاد اشتغال پایدار و تسهیل فرآیند کاری برای افراد دارای معلولیت.
گزارش عملکرد و طراحی محصول: مرور فعالیت‌ها و اقدامات انجام‌شده طی یک سال گذشته در مسیر بهبود دسترسی‌پذیری و گفتگو با طراح محصول دغدغه‌مند در این حوزه.

حامیان و برگزارکنندگان
این رویداد با همراهی و مشارکت پلتفرم دیوار، دپارتمان دسترسی‌پذیری صباایده (آپارات و فیلیمو) و مجتمع نیکوکاری رعد برگزار می‌شود.
همچنین در طول سال‌های گذشته، این حرکت جمعی توانسته است بستر تعامل و ترغیب مجموعه‌هایی نظیر دیجی‌کالا، سداد، پرداخت الکترونیک سامان، به‌پرداخت ملت، پرس‌لاین و اکالا را برای برداشتن گام‌های موثر در زمینه دسترسی‌پذیری پلتفرم‌هایشان فراهم کند.

زمان و نحوه دسترسی
علاقه‌مندان، فعالان حوزه دسترسی‌پذیری و جامعه کاربران دارای معلولیت می‌توانند این رویداد دو ساعته را به صورت زنده مشاهده کنند.
زمان: پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت، ساعت ۱۹:۰۰
مدت برنامه: ۲ ساعت
بستر پخش زنده: کانال آپارات رویداد به آدرس Aparat.com/GAADIran

کلیدواژه ها: معلولان | فلج اطفال | جانبازان | توانبخشی | قطع عضو | آسیب نخاعی | افراد دارای معلولیت | حقوق | توان یابان | اپلیکیشن | معلولین | سلامت | بهداشت فردی | مددکاری | ضایعه نخاعی | معلول | هوش مصنوعی |


دفعات مشاهده: 39 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

 

آخرین تمبر اضافه شده به مجموعه
تصویر سوم
ژاپن
1968
یادبود هلن کلر

نمایشگاه تمبرهای معلولیت در شمعدانی


   

شمعدانی کیست؟

  • پایگاه اینترنتی معلولان ایران ـ شمعدانی ـ به منظور اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به تک تک افراد جامعه کشورعزیزمان ایران راه اندازی شده است.
    شمعدانی به یک درد مشترک می پردازد.
  • درد قریب به بیست میلیون شهروند ایرانی یعنی " معلولیت " ؛ شهروندانی که با موضوع معلولیت دست به گریبانند حال یا خود عضوی دچار معلولیت دارند یا یکی و شاید دو یا سه یا ... نفر از اعضای خانواده اشان معلولیت دارند یا عضو تیم بزرگ و دلسوز توانبخشی ایران می باشند.
  • در شمعدانی می توانید از اهم اخبار معلولان، مناسب سازی محیط های شهری ( چه در همین تهران خودمان و چه در روستای خود شما)، بحث و جدلهای دولتمردان درباره معلولان، ورزش، قوانین و مقرارت کشوری و بین المللی، مقاله های مفید و سودمند و هر مطلبی مرتبط با معلولیت آگاه شوید.

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

آمار سایت

  • كل کاربران ثبت شده: 53 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 49 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 26615390 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 1593 بازدید

شمعدانی حمایت می کند


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2026 All Rights Reserved |

Designed & Developed by : Yektaweb