شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران- اخبار حوزه معلولیت
برگزاری همایش بهره‌گیری از هوش مصنوعی در ارتقای سلامت سالمندان

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1402/11/1 | 
برگزاری همایش بهره‌گیری از هوش مصنوعی در ارتقای سلامت سالمندان
 

 
همایش بهره‌گیری از هوش مصنوعی در ارتقای سلامت سالمندان از سوی ستاد توان‌افزایی سازمان‌های مردم‌نهاد شهرداری تهران با حضور جمعی متخصصان طب سالمندی، کارشناسان متخصص فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی، مدیران انجیوها، فعالان استارتاپ‌ها و جمعی از علاقمندان، امروز در ساختمان این ستاد برگزار شد.

به گزارش آتیه‌آنلاین، دبیر همایش بهره‌گیری از هوش مصنوعی در ارتقای سلامت سالمندان، هدف از برگزاری این همایش را ایجاد همگرایی و هماهنگی بین متخصصان هوش مصنوعی و متخصصان و فعالان عرصه سالمندی بیان کرد تا امکان بهره‌مندی از دستاوردهای هوش مصنوعی در راستای ارتقای زندگی سالمندان فراهم شود.

دکتر آریا همدانچی با بیان اینکه بسیاری از افراد جامعه در به انحاء گوناگون در زمینه امور سالمندی مشغول به فعالیت هستند، افزود: در بسیاری از موارد، در میان فعالان عرصه سالمندی، همگرایی وجود ندارد و اقدامات آن‌ها به‌صورت انفرادی شکل می‌گیرد.

وی ادامه داد: سالمندی و سالمندشناسی پدیده‌ای بین رشته‌ای است که هیچ یک از متخصصان این عرصه نمی‌توانند به‌تنهایی به امور این حوزه رسیدگی کنند و رفع مسائل سالمندی نیازمند همکاری‌ متخصص‌ها و گروه‌های بسیاری است.

دبیر همایش بهره‌گیری از هوش مصنوعی در ارتقای سلامت سالمندان، گفت: همچنین باید توجه داشت که با ایجاد تحول در زمینه علم و دانش، تغییراتی در زندگی افراد جامعه به‌وجود می‌آید و امروزه هوش مصنوعی در ایجاد این تحول نقش بسزایی دارد و می‌توان به این مقوله در حوزه سالمندی به عنوان یک فرصت نگاه کرد.

همدانچی بیان کرد:‌ با توجه به وارونگی هرم جمعیت، تعداد سالمندان زیادی را خواهیم داشت که نیازمند برخورداری از خدمات درمانی و مراقبتی هستند؛ حال اینکه نیروی انسانی کافی در این حوزه وجود ندارد. اما اکنون می‌توان از هوش مصنوعی در بسیاری از زمینه‌ها برای کمک به سالمندان کمک کرد. استفاده از اینترنت اشیاء، بهرمندی از وسایل تشخیصی و درمانی، ‌ مانیتورینگ از دور سالمندان و بسیاری اقدامات دیگر از طریق هوش مصنوعی می‌تواند کارآمد باشد.

او با تاکید بر ایجاد تحول در زندگی افراد جامعه در پی هرگونه دستاورد پزشکی و علمی، افزود: مطالعات و فعالیت‌های پزشکی قبل از کشف آنتی‌بیوتیک و پس از آن شباهتی با هم ندارد. کشف و تولید واکسیانسیون‌ها نیز اینگونه است. همچنین پرتودرمانی‌ها و تشخیص‌های رادیوگرافی و تصویربرداری نیز مسیر درمان را تغییر داد و به‌نظر می‌رسد که هوش مصنوعی دارد چنین تحولی را در حوزه درمان ایجاد می‌کند و بسیاری از فرآیندهای پزشکی را تغییر می‌دهد.

دبیر همایش بهره‌گیری از هوش مصنوعی در ارتقای سلامت سالمندان، تاکید کرد:‌ ضروری است که ما از این تغییرات و پیشرفت‌ها عقب نمانیم و هدف از برگزاری این همایش نیز این است که همگرایی مناسبی را بین فعالان عرصه هوش مصنوعی و متخصصان و فعالان سالمندی ایجاد کنیم.
نشانی مطلب در وبگاه شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران:
http://shamdani.com/find-1.83.10111.fa.html
برگشت به اصل مطلب