کافی‌نت ویژه‌ی معلولان راه‌اندازی شد

برای کمک به افراد ناتوان،
کافی‌نت ویژه‌ی معلولان راه‌اندازی شد

کافی‌نت ویژه‌ی معلولان راه‌اندازی شد

کافی‌نت ویژه‌ی معلولان با رایانه‌هایی که به کاربر کمک می‌کنند بدون تحرک فیزیکی حرکت موس را با حرکات چشم خود کنترل کند، با هدف دسترسی همگانی افراد ناتوان به اینترنت راه‌اندازی شد.
این کافی‌نت اینترنتی که در یکی از نقاط آمریکا ایجاد شده با در اختیار قرار دادن ابزار، نرم‌افزارهای رایانه‌ و تجهیزات ویژه به اشخاص ناتوان امکان می‌دهد با حرکات چشم کلیک کنند.
بر اساس این گزارش شرکت موسس این کافی‌نت اعلام کرده است: اگرچه این اولین کافی‌نت از این دست است اما مطمئنا آخرین نخواهد بود.
بنابر اعلام، این شرکت قبل از این هم به افراد ناتوان در یافتن شغل کمک کرده اما یافته‌های مطالعه‌ای در این زمینه حاکی است که 70 درصد از افراد ناتوان این منطقه بیکار و 60 درصد آن‌ها نیز فاقد مهارت‌های رایانه‌یی هستند و وجود رابطه میان بیکاری و فقدان مهارت‌های رایانه‌یی این شرکت را واداشت تا در جهت فراهم آوردن امکان دست‌یابی افراد ناتوان به تکنولوژی به تاسیس این کافی‌نت دست بزند.
بر اساس این گزارش این رایانه‌ها به کاربر کمک می‌کنند که بدون تحرک فیزیکی، حرکات موشواره را با حرکات چشم خود کنترل کند و یا با نصب یک دستگاه کوچک به بینی یا عینک آن‌ها به کاربرانی که محدویت حرکت دارند، کمک کنند.

مرجع:ایسنا



دفعات مشاهده: 3590 بار   |   دفعات چاپ: 1375 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 234 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2023 All Rights Reserved |

Designed & Developed by : Yektaweb