شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران- مقالات حوزه اجتماعی
اطلاع رسانی درباره بهزیستی ری در فرآیند کاغذبازی سر درگم است

حذف تصاویر و رنگ‌ها

اطلاع رسانی درباره بهزیستی ری در فرآیند کاغذبازی سر درگم است

اطلاع رسانی درباره اداره تقریبا عریض و طویل بهزیستی شهرستان ری با ‪۲۴‬ مرکز و ‪ ۱۲‬هزار نفر زیرپوشش، مستلزم نامه نگاری‌های فراوان و طی کردن فرآیند زمان‌بر کاغذ بازی‌های اداری با ادار کل بهزیستی استان تهران است.
شهرستان ‪ ۸۵۰‬هزار نفری ری با بیش از دو هزار و ‪ ۲۹۵‬کیلومتر مربع وسعت به دلیل قرار گرفتن در حاشیه تهران، با معضلات و مشکلات زیستی محیطی و اجتماعی زیادی روبرو است.
با این وجود، مسوول اداره بهزیستی شهرری ری ضمن امتناع از مصاحبه با خبرنگاران، هرگونه اطلاع رسانی را موکول به نوشتن نامه رسمی و طی مراحل اداری کرده است.
روابط عمومی بهزیستی شهرستان ری در پاسخ به پرسش‌های خبرنگاران، همیشه به این جمله اکتفا می‌کند که "هیچ یک از مسوولان شهرستانی اجازه مصاحبه ندارند، با استان تماس بگیرید".
این درحالی است که همواره بر شفاف‌سازی در امر اطلاع‌رسانی، انتشار اخبار و آگاه‌سازی تاکید می‌شود و تلاش سازمان بهزیستی نیز به عنوان متولی بهبود زندگی افراد در جامعه، باید به اطلاع عموم برسد.
مسوول روابط عمومی بهزیستی استان تهران علت پاسخگو نبودن مدیران شهرستانی را "انسجام بخشیدن به اطلاع رسانی و نظارت بیشتر بر خروجی‌های خبری سازمان" عنوان کرد.
فرهاد قلی‌پور معتقد است که خبرنگاران حوزه‌های شهرستان باید در نامه‌ای ضمن درخواست برای مصاحبه، نام مسوول مورد مصاحبه و مباحث مصاحبه را حتما ذکر کنند و برای هر بار مصاحبه گرفتن این فرآیند باید اجرا شود.
برخی منابع نیز از ارسال اخطاریه‌های مکرر ازسوی ادارات کل استان تهران مبنی بر تاکید بر مصاحبه نکردن مسوولان استانی، خبر می‌دهند.
سختگیری در اطلاع رسانی در سازمان بهزیستی در شرایطی اعمال می‌شود که چندی پیش مدیرکل دفترامور آسیب دیدگان‌اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در گفت و گو با خبرنکار ایرنا در شهرری گفت: امروز افزایش برخی آسیب‌های اجتماعی حاصل پنهان کاری در گذشته است.
دکتر سیدحسن موسوی چلک افزود: آسیب‌ها همیشه وجود داشته و شرایط کنونی محصول گذشته دور است که آسیب‌ها را به عنوان یک واقعیت قبول نکردیم و سعی در پنهان کاری آن داشتیم.
هم‌اکنون ‪ ۱۲‬هزار معلول شامل نابینا، ناشنوا، معلول ذهنی و حرکتی و بیماران روانی مزمن در شهرستان ری شناسایی شده‌اند.
اداره بهزیستی شهرستان ری با ‪ ۷۰۶‬پرسنل، خدمات مختلف بهزیستی را در ‪۲۴‬ مرکز به دو هزار مددجوی زیرپوشش ارایه می‌دهد.

• خبرگزاری جمهوری اسلامی

نشانی مطلب در وبگاه شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران:
http://shamdani.com/find-1.90.1084.fa.html
برگشت به اصل مطلب