شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران- اخبار حوزه معلولیت
با هدف راه‌اندازی شبکه ملی معلولین اولین جلسه هماهنگی مدیران تشکل‌‌های مردم‌نهاد معلولان برگزار شد

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1398/2/28 | 
موسوی: راه‌اندازی شبکه ملی معلولین راهی برای ایجاد وحدت بین معلولین کشور است
در جلسه هماهنگی مدیران تشکل‌های معلولان مطرح شد: راه‌اندازی شبکه ملی معلولین راهی برای ایجاد وحدت بین معلولین کشور است
اولین جلسه هماهنگی مدیران تشکل‌‌های مردم‌نهاد معلولان با هدف راه‌اندازی شبکه ملی تشکل‌های معلولین ایران برگزار  شد.
به گزارش پیک‌توانا؛ اولین جلسه هماهنگی مدیران تشکل‌‌های مردم‌نهاد معلولان با هدف راه‌اندازی شبکه ملی معلولین ایران روز گذشته با حضور مدیران ۱۲ تشکل معلولین و برخی از فعالان این حوزه در هتل المپیک تهران و به میزبانی کانون توانا برگزار شد.
سید محمد موسوی، بنیانگذار کانون توانا در این نشست راه‌اندازی شبکه ملی معلولین را راهی برای ایجاد وحدت رویه بین سمن‌های معلولین کشور و مداخله قشر معلول در سرنوشت خود دانست.
وی دخالت سازمان بهزیستی و تمام دستگاه‌های دولتی در راه‌اندازی شبکه ملی معلولین را رد کرد و با بیان این مطلب که اداره این شبکه از عهده چند نفر یا چند تشکل خاص خارج است تاکید کرد: همه معلولان باید در تعیین سرنوشت خود و همنوعانشان احساس وظیفه بکنند.
این مسئول گفت: انتخابات تشکیل شبکه ملی معلولان که در ماه‌های پایانی سال گذاشته صورت گرفت همراه با نقض قانون بود، این در حالی است که اساسا مداخله سازمان بهزیستی در راه‌اندازی شبکه ملی معلولان خارج از چهارچوب قانونی است.
موسوی معرفی گزینشی و بدون برگزاری انتخابات استانی و همچنین معرفی کارکنان بهزیستی برخی استان‌ها به جای نمایندگان تشکل‌های معلولان را از دیگر تخلفات صورت گرفته در برگزاری انتخابات شبکه ملی معلولان برشمرد.
وی که مدیرعامل گروه بهداشتی فیروز نیز هست اذعان داشت: من در حین برگزاری انتخابات شبکه و پس از آن متوجه تخلفات صورت گرفته شدم و مخالفت خود را با ارسال نامه‌ای به رئیس سازمان بهزیستی کشور در راستای لغو انتخابات برگزار شده، اعلام کرده‌ام.
به گفته موسوی کلیه نخبگان و افراد معلول دارای شایستگی باید برای نقش‌آفرینی در شبکه ملی معلولین کشور شناسایی شوند و باید طی اعلام یک فراخوان از تمام تشکل‌ها و معلولان دارای صلاحیت برای مشارکت در ایم امر دعوت به عمل آید.
مشاور عالی سازمان ملل در امور معلولان ایران ادامه داد: شبکه ملی معلولان وظیفه خطیری بر عهده خواهد داشت که مهم‌ترین آن مطالبه‌گری و بهبود وضعیت معلولان سراسر کشور است، بنابراین این شبکه نباید توسط نهادهای دولتی که معلولان را مطالبه‌گر نمی‌خواهند اداره و یا کارگردانی شود.
این فعال حوزه معلولان کشور بیان کرد: شبکه ملی معلولان باید از چنان قوامی برخوردار باشد که در تنگناها و مواقع لازم حتی به کمیسیون اجتماعی مجلس نیز در باب قانونگذاری یاری برساند.
این کارآفرین برتر کشور در زمینه اشتعالزایی برای معلولان بیان کرد: برخی از سمن‌های معلولان تنها به‌منظور ایجاد گزارش عملکرد برای بهزیستی راه‌اندازی شده‌اند و به همین علت قادر به موضع‌گیری در برابر این سازمان نیستند اما کانون توانا و سمن‌هایی که خودگردان بوده و شخصیت مستقل دارند از این قاعده مستثنی هستند و هر جا که لازم باشد مطالبه‌گرانه برخورد می‌کنند.
موسوی همچنین از “سهیل معینی” به‌عنوان نماینده‌ای از سوی معلولان که در تدوین قانون جامع حمایت از حقوق معلولان زحمات زیادی به دوش کشیده است، یاد کرد و اقدامات وی را شایسته قدردانی دانست.
گفتنی است سهیل معینی مدیرعامل انجمن باور، کامران عاروان از جامعه معلولین ایران محمد و علی نوری از دفتر فرهنگ معلولین ایران، اصغر شیرزادی از انجمن تخصصی معلولین، حبیب‌اله بلوریان از جامعه خیرین حامی معلولین خراسان شمالی، محمدرضا طاهری از جامعه معلولین اصفهان، محمداسماعیل شیخ قرایی از انجمن گردشگری معلولان پارس، شهرام مبصر از موسسه گردشگری ساحل امید، محمدعلی افشاری از جامعه توانمندان فرهیخته همدان، سیدشورش دلپسند از انجمن حمایت از حقوق معلولان آوات کرمان، رحمان دلاوری از جامعه معلولین دلیجان، محمدهاشم عزت ور رئیس کمیسیون مناسب‌سازی سازمان نظام مهندسی قزوین و بهروز مروتی مدیر کمپین دفاع از حقوق معلولان از جمله حاضران در این جلسه بودند.
نشانی مطلب در وبگاه شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران:
http://shamdani.com/find-1.83.9902.fa.html
برگشت به اصل مطلب