شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران- اخبار حوزه معلولیت
سوره عبس نحوه برخورد با معلولان را آموزش می دهد

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1393/2/31 | 

سوره عبس نحوه برخورد با معلولان را آموزش می دهد


رئیس ستاد اقامه نماز کشور امروز در جمع مسئولان و کارکنان سازمان بهزیستی سوره عبس را دارای مضامینی در خصوص نحوه رفتار با معلولان عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی کشور، حجت‌الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» رئیس ستاد اقامه نماز کشور ظهر امروز شنبه 20 اردیبهشت ماه با حضور در سازمان بهزیستی ضمن تبادل نظر جهت همکاری فی‌مابین، نماز ظهر و عصر را در کنار کارمندان این سازمان اقامه کرد.
وی پس از اقامه نماز با تأکید بر اینکه کار کارکنان سازمان بهزیستی کار مقدسی است، گفت: کار شما صبر و حوصله زیادی می‌خواهد تا هر کسی با هر مشکل و سختی به شما مراجعه کرد بتوانید به وی آرامش دهید.
حجت‌الاسلام قرائتی موضوع سوره «عبس» را در خصوص نحوه برخورد با معلولان عنوان کرد و گفت: معلولان نزد خدا آبرومند هستند.
وی به تفسیر سوره عبس پرداخت و گفت: خداوند در این 10 آیه به فردی که نسبت به یک نابینا عبوسی کرده را به رگبار انتقاد بسته است که تو چه حقی داشتی که نسبت به یک نابینا عبوسی کردی و تو از کجا می‌دانی شاید همین فرد اهل تزکیه باشد و ...
حجت‌الاسلام قرائتی، ادامه داد: در این آیه خداوند نفرموده است که نابینا متوجه عبوسی فرد شد، یعنی حتی نابینا متوجه رفتار فرد عبوس کننده نشده بلکه قرآن اصل کار را بد می‌داند و لو اینکه معلول متوجه رفتار فرد نشود. قرآن نمی‌گوید چون فرد متوجه شد کار بدی است بلکه می‌گوید نفس کار بد است.
وی ادامه داد: گاهی ممکن است افرادی که به شما مراجعه می‌کنند از اولیای خدا باشد شما از کجا می‌دانید، پس مراقب باشید که کار خوب خود را ضایع نکنید.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور به بازدید خود از سازمان بهزیستی نیز اشاره کرد و گفت: دفتر ملاقات‌های مردمی سازمان بهزیستی مناسب نیست، نمازخانه سازمان نیز کوچک است که قرار شد بزرگ‌تر شود اما اگر خواستید این نمازخانه را بزرگ‌ کنید طوری بسازید که دری نیز به سمت خیابان داشته باشد تا در صورت بسته بودن سازمان مردمی که نیاز دارند از این نمازخانه استفاده کنند.
وی تصریح کرد: هر کاری می‌کنید چند منظوره باشد از خداوند یاد بگیرید؛ یک دهان خلق کرده و ما با این دهان شیر می‌مکیم، غذا می‌خوریم، می‌بوسیم، حرف می‌زنیم، اکسیژن می‌گیریم، دی‌اکسید‌کربن دفع می‌کنیم و ... حال اگر همین کار به مهندسان امروزی واگذار شود برای هر کدام از این کارها یک لوله جداگانه تعبیه می‌کنند.
قرائتی به بالا بودن خرج مملکت و ولخرجی‌های بسیار زیاد هم اشاره کرد و گفت: باید ببینیم از امکاناتمان چگونه می‌توانیم درست استفاده کنیم، همینطور باید فکر کنیم که عمرمان را چگونه صرف می‌کنیم.
وی در پایان سخنانش با اشاره به اینکه مسئله بی‌سوادی از 50 درصد در کشور به 10 درصد رسیده است، گفت: ما دقیقاً نمی‌دانیم این 10 درصد چه کسانی هستند و می‌خواهیم از اطلاعات سازمان بهزیستی برای پیدا کردن و کمک کردن به این افراد بی‌سواد کمک بگیریم.
قرائتی به همکاری 200 هزار مربی مهدکودک با سازمان بهزیستی نیز اشاره و با انتقاد از آموزش شعرهای قافیه‌دار اما بی‌معنی به کودکان، گفت: مربیان مهدهای کودک هم باید آموزش‌هایی را خود دریافت کنند و هم در خصوص نحوه آموزش بچه‌ها کلاس‌های آموزشی برای آنها برگزار شود که در این خصوص نیز ستاد اقامه نماز با بهزیستی همکاری خواهد کرد؛ باید دید چگونه می‌توان این مربیان را رشد داد.
منبع : روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور

نشانی مطلب در وبگاه شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران:
http://shamdani.com/find-1.83.4783.fa.html
برگشت به اصل مطلب