شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران- اخبار حوزه معلولیت
تاسیس کتابخانه گویا ویژه دانش آموزان نابینا در خراسان رضوی

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1392/11/15 | 

تاسیس کتابخانه گویا ویژه دانش آموزان نابینا در خراسان رضوی

50 درصد کلاس ها هوشمند سازی شدند


مشهد -  رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی با اشاره به تاسیس کتابخانه گویا برای دانش آموزان نابینا و تصریح کرد: برای نخستین بار20 هزار جلد کتاب درسی برای نابینایان در دو سال اخیر به چاپ رسیده است.
مهدی حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت:40 میلیارد ریال تامین تجهیزات توانبخشی و کمک آموزشی برای افراد تحت پوشش این اداره پس از انقلاب اسلامی، اختصاص یافته است.

اظهارکرد: در بخش توسعه فضاهای آموزشی نیزاین مراکز از 3 مرکز به 152 فضا ارتقا یافته است.

وی با بیان این که 30 مرکز اختلال یادگیری  و سه کلینیک توانبخشی در این استان ایجاد شده است؛ تصریح کرد: تاسیس دارالقرآن ویژه دانش آموزان استثنایی در کشور نیز درخراسان رضوی ،محقق شده است.

ایجاد ده فضای ورزشی و ازردوگاه کشوری

وی از ایجاد ده فضای ورزشی و یک اردوگاه استاندارد کشوری خبرداد و اضافه کرد: هم اکنون یک دستگاه چاپ کتب نابینایان خریداری و چهار مرکز آموزشی و توانبخشی اوتیسم نیز در اختیار خانواده های تحت پوشش قرار گرفته است.

رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی بیان داشت:7 هزار و 500 دانش آموز از سرویسهای رایگان ایاب و ذهاب استفاده و 105 نیروی توانبخشی و مراقبت بهداشت در مدارس مستقر شده اند.

هوشمند سازی 50 درصد مدارس

حسینی از هوشمند سازی 50 درصد کلاسهای درس این اداره گفت و اظهار داشت:با هدایت خیرین،85 درصد فضاها با مشارکت آنان احداث شده است.

این مقام مسوول با اشاره به این که دو هزارو 800 تن در خراسان رضوی به جذب و استخدام این سازمان درآمده اند؛ابراز داشت: شش مرکز شبانه روزی برای دانش آموزان استثنایی تاسیس و 17 جشنواره فرهنگی هنری برای آنان اجرا شده است.

حسینی از تحت پوشش قراردادن 11 هزارو 500 دانش آموز تلفیقی خبر داد و بیان کرد: هم اکنون 15 مرکز پیش حرفه ای دانش آموزان کم توان ذهنی مقطع راهنمایی و 14 مرکز  حرفه ای مقطع دبیرستان به افراد تحت پوشش خدمات  می دهد.

تاسیس دو کارگاه حرفه ای دانش آموزان با نیازهای ویژه

وی از ارائه خدمات دندانپزشکی برای هزارو 400 دانش آموز و تاسیس دو کارگاه حرفه ای دانش آموزان با نیازهای ویژه خبرداد و افزود: دو مرکز راهنمایی و مشاوره خانواده فعال و دو هزار و 250 دانش آموز در سال از آموزش تلفیقی و فراگیر، بهره مند می شوند.

رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، در بخش دیگری از سخنان خود گفت:18  سال است این اداره طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان را اجرا و دو هنرستان ویژه ناشنوایان و 14 هنرستان ویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه ذهنی دارد.

حسینی از وجود 6 هزار و 500 عنوان کتاب و تاسیس کتابخانه گویا برای دانش آموزان نابینا سخن گفت و تصریح کرد: برای نخستین بار،20 هزار جلد کتاب درسی برای نابینایان در دو سال اخیر، به چاپ  رسیده است.

وی افزود: چهار مرکز ویژه دانش آموزان معلول جسمی حرکتی و چند معلولیتی به آنان خدمات رسانی و38 مربی تربیت بدنی به دانش آموزان استثنایی، ورزش می دهند.

 گفتنی است: پس از انقلاب اسلامی،190 معلول در آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی استخدام شدند.

منبع: مهر

نشانی مطلب در وبگاه شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران:
http://shamdani.com/find-1.83.3869.fa.html
برگشت به اصل مطلب