شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران- اخبار حوزه معلولیت
اخراجی‌های دوره دنیامالی پشت ابراهیمی مخفی شده‌اند/معلولان به داد ایران رسیدند

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1392/7/14 | 

اخراجی‌های دوره دنیامالی پشت ابراهیمی مخفی شده‌اند/معلولان به داد ایران رسیدند

مربی سابق تیم ملی آب‌های آرام می‌گوید افراد اخراج‌شده در زمان ریاست دنیامالی اکنون پشت سرپرست جدید پنهان شده‌اند و به او خط می‌دهند.

 عرفان کرمی  درباره نتایج ملی‌پوشان آب‌های آرام در رقابت‌های قهرمانی آسیا، گفت: از آنجا که فرایند تولید قهرمان ورزشی به ویژه در رشته‌های مسافتی و رکوردی، یک روال کاملاً دراز مدت است، نتایج مسابقات آسیایی سمرقند، حتی اگر هم خوب می‌بود به تنها کسی که ربطی ندارد سرپرست چند روزه‌ فدراسیون قایقرانی است. اما متأسفانه در یک سال و نیم گذشته، تنش‌های ناشی از تصمیم گیری نادرست دستگاه ورزش سابق، موجب افت 3 درصدی مدال های اخذ شده توسط قایقرانان ایرانی بود. اگرچه بعضی‌ها به خود تبریک می‌گویند اما آمار و ارقام چیز دیگری می گوید.

 وی ادامه داد: سال 2009 از مجموع 153 مدال، توانستیم 35 مدال بگیریم، یعنی 23% از کل مدال های توزیع شده، در سال 2011 از مجموع 133 مدال، توانستیم 33 مدال بگیریم، یعنی 25% از کل مدال‌های توزیع شده و در سال 2013 از مجموع 160 مدال، توانستیم 35 مدال بگیریم، یعنی 22% از کل مدال‌های توزیع شده، حال چه کسی پاسخگوی این عقب گرد است؟ آیا به قول سرپرست فدراسیون این اولین بار است که ایران چنین جایگاهی پیدا می‌کند؟

 مربی سابق تیم ملی آب‌های آرام با بیان اینکه مصاحبه‌های سرپرست فدراسیون از دید کسی پنهان نمی‌ماند، تصریح کرد: وی بداند که، دروغ هایی مثل "برای اولین بار در آسیا 35 مدال گرفته ایم و در گذشته فرصت‌ها را از دست دادیم" که لا به لای مصاحبه هایشان گفتند، از دید کارشناسان پنهان نمی‌ماند. این بار معلولین به داد ایران رسیدند.

 * 2 مدال معلولان ایران را قهرمان کرد

 کرمی افزود: فارغ از نتایج قایقرانی معلولین، ایران در سال 2009 در جایگاه دوم، در سال 2011 با اقتدار در جایگاه نخست و در سال 2013 مجدداً در جایگاه دوم آسیا قرار گرفت و این بار 2 مدال طلای معلولین به داد ایران رسید تا خود را به جایگاه اول بکشاند. اما با این حال و با وجود تعداد بیشتر مدال‌های توزیع شده، هنوز (با کسب 17 طلا) نتوانستیم به تعداد 18 طلای دوره قبل برسیم. در حالی است که تیم کره جنوبی، یعنی میزبان بازی‌های آسیایی اینچئون 2014 به دلیل حضور در جشن ملی‌شان در این دوره از مسابقات شرکت نکردند و چین و ژاپن با تعداد بسیار محدودی به نسبت دوره های قبل و فقط در بخش بزرگسالان در مسابقات حاضر شدند.

 بازیکن سابق تیم ملی آب‌های آرام با بیان اینکه واقعیت‌ها را باید گفت، عنوان کرد: سر خودمان را نمی‌خواهیم کلاه بگذاریم. اگر به خود دروغ بگوییم فقط صورت مسئله را پاک کرده‌ایم. اگر بر اساس روال قبلی آکادمی ملی قایقرانی که در حاضر تعطیل است پیش می‌رفتیم در مواد کایاک یکنفره 1000 متر و 200 متر باید احمدرضا طالبیان و علیرضا علیمحمدی طلا می‌گرفتند، و کانوی 4 نفره 1000 متر آقایان برای کسب مدال طلا به راحتی شانس خود را از دست دادند. متأسفانه به خاطر مشکلات یک سال و نیم اخیر، از آن همه اقتدار فقط همین مقدار باقی مانده بود.

 * برای انتخاب مهرابی، ابراهیمی حتی جزو رأی دهندگان نبود

 وی با اشاره به دلایل از دست دادن میزبانی ایران در دوره بعدی مسابقات خاطرنشان کرد: چرا میزبانی مسابقات آسیایی را از دست دادیم؟ ایران در سال 2002 دوره ریاست قلم‌سیاه، 2009 و 2011 دوره ریاست آقای دنیامالی توانست با اکثریت آراء میزبان مسابقات قهرمانی قایقرانی آسیا شود و با موفقیت آن را برگزار کند، اما متأسفانه در این دوره با ارائه ضعیف در کنگره، به جز خود ایران، تنها یک کشور به ما رأی داد و اندونزی توانست میزبان دور بعد شود. این واقعیت ها نمایانگر قدرت لابی آقای ابراهیمی است که ادعا می‌کند توانست با حمایت خود، دنیامالی و تیمورتاش را مجدداً در پست جهانی و آسیایی ابقاء کنند؟ و جالب است که برای انتخاب آقای مهرابی به عنوان رئیس کمیته کانوپولو، وی حتی جزو رأی دهندگان نیز نبود.

 این مربی در ادامه صحبت‌هایش با فارس درباره جایگاه واقعی قایقرانی ایران تصریح کرد: سرمایه گذاری در مباحث استعداد یابی، خرید هزاران فروند قایق، راه اندازی آکادمی ملی قایقرانی، ارتباط با دانشگاه‌های ورزش و کارشناسان فدراسیون جهانی، افزودن روئینگ، بادبانی و دراگون بوت به فدراسیون قایقرانی ایران و حتی حمایت از تولید کنندگان بومی تجهیزات قایقرانی توسط دنیامالی، قایقرانی ایران را به جایگاه امروز خود رساند تا ابراهیمی همه چیز را با چند خط مصاحبه به نام خود تمام کند و در اوج بی خبری و فراموشی گذشته خود بگوید مسئولان قبلی فدراسیون هیچ تلاشی برای رشد فدراسیون و جایگاه واقعی ایران نکردند و من فدراسیون ایران را قوی کردم. منیت هم ندارم و پز هم نمی‌خواهم بدهم.

 بازیکن سابق تیم ملی قایقرانی با اشاره به اینکه اخراجی‌های دوره 8 ساله مدیریت دنیامالی پشت ابراهیمی سرپرست فدراسیون مخفی شده‌اند، گفت: به او خط می دهند که چه بگوید و چه نگوید. وی تصور می‌کند که در حال مدیریت فدراسیون است در حالیکه این فدراسیون است که او را مدیریت می‌کند!

منبع: فارس

نشانی مطلب در وبگاه شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران:
http://shamdani.com/find-1.83.2767.fa.html
برگشت به اصل مطلب