شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران- اخبار حوزه معلولیت
عده بسیاری از معلولان زن هستند

حذف تصاویر و رنگ‌ها

رییس سازمان بهزیستی:
عده بسیاری از معلولان زن هستند
بسیاری از آسیب‌ها به دلیل فقر فرهنگی و دینی است

رییس سازمان بهزیستی کشور گفت: عده بسیاری از جمعیت سازمان و همچنین معلولان را بانوان تشکیل می‌دهند و عمده جمعیت هدف بهزیستی به طور مستقیم یا غیرمستقیم بانوان هستند.

به گزارش خبرنگار «اجتماعی» ایسنا، دکتر ابوالحسن فقیه در دومین همایش کشوری مشاوران مدیران کل بهزیستی استان‌های کشور، با بیان این که سازمان بهزیستی باید به سمت تخصصی شدن حرکت کند، افزود:60 درصد کارکنان بهزیستی را بانوان تشکیل می‌دهند.

رییس سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: مسائل و آسیب‌ها در مورد بانوان متنوع است و نمی‌شود الگوی ثابتی برای رفع مشکلات تمامی مددجویان در نظر گرفت.

فقیه عنوان کرد: جمعیت هدف و کارکنان سازمان که بیشتر آن‌ها بانوان هستند، باید با مطالعه دوره‌های آموزشی به مرحله‌ای از توانایی برسند که قدرت حل مسائل، آسیب‌شناسی و پیگیری را داشته باشند.

وی به رشد مسائل علمی و آموزشی در سازمان بهزیستی اشاره کرد و گفت: در سال 84، چهار دانشگاه جامع علمی کاربردی داشتیم که توانستیم آن را به 15 دانشگاه در 15 استان کشور ارتقاء دهیم و براساس هدف‌گذاری سازمان درصدد ایجاد دانشگاه علمی کاربردی در هر استان هستیم و در این راستا در بهمن ماه امسال، تعداد این دانشگاه‌ها به 18 مورد می‌رسد.

رییس سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: در سازمان بهزیستی گاها از الگوهای غربی استفاده می‌کنیم که باید این الگوها با بومی‌سازی با فرهنگ ایرانی منطبق باشد و در این راستا باید از آموزه‌های دینی‌ کمک بگیریم.

فقیه اظهار کرد: در سازمان انتظار ما این است که مددجو علاوه بر مسائل اقتصادی به مسائل دینی و فرهنگی نیز توجه کنند، چرا که بسیاری از آسیب‌های ایجاد ‌شده، ناشی از فقر فرهنگی و دینی است.

نسترن کیانوش مشاور رییس سازمان بهزیستی کشور در امور بانوان نیز در این همایش ، افزود: حضور زنان در پست‌های مدیریتی نه تنها تهدید بلکه، فرصت است و می‌تواند باعث موفقیت هر چه بیشتر سازمان بهزیستی شود.

وی ادامه داد: حق مسلم زن ایرانی است که بتواند بدون این که به بنیان خانواده لطمه وارد شود، در تمامی حضور یابد.

مشاور رییس سازمان بهزیستی کشور در امور بانوان ادامه داد: شورای امور بانوان تا کنون که 10 سال از تاسیس آن می‌گذرد، توانسته برخی از تابوها را بشکند و به عنوان مثال دختران توانستند در برخی رشته‌ها که مختص پسران بود حضور پیدا کنند و در برخی مشاغل که برای زنان ممنوع بود، فعال شوند.

مشاور رییس سازمان بهزیستی کشور در امور بانوان تصریح کرد: برگزاری کارگاه‌های مهارتی برای خانم‌ها حداقل کاری است که در رشد و شکوفایی کارکنان این سازمان می‌توان انجام داد.

در ادامه این مراسم دکتر تهمینه شکیب ـ مدیرکل بهزیستی استان خراسان رضوی ـ‌ نیز گفت: شورای مشورت بانوان این استان کار خود را در اردیبهشت ماه سال گذشته آغاز کرد.

وی با تشریح فعالیت‌های بهزیستی استان در امور بانوان، تصریح کرد: در این راستا کمیته‌های تخصصی، سلامت، خدمات رفاهی کارکنان و آموزش و پژوهش فعال بوده‌اند.

مدیرکل بهزیستی استان خراسان رضوی اظهار کرد: کمیته سلامت در ارتباط با سلامت جسم، روان، مهارت‌های ارتباطی و ارتباط با اجتماع فعال بوده و حوزه کاری کمیته خدمات رفاهی کارکنان نیز در اموری همچون حقوق و اشتغال و از سوی دیگر کمیته آموزش و پژوهش در مورد توانمندسازی فعال است.

شکیب تصریح کرد: همچنین طرح غربالگری سرطان پستان برای هفت هزار نفر از مددجو با جدیدترین متدها به صورت رایگان انجام می‌شود.

• خبرگزاری دانشجویان ایران

نشانی مطلب در وبگاه شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران:
http://shamdani.com/find-1.83.1294.fa.html
برگشت به اصل مطلب