شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران- اخبار حوزه معلولیت
معلولان و جانبازان صاحب فرهنگسرا می‌شوند

حذف تصاویر و رنگ‌ها

بر اساس مصوبه شورای شهر تهران:
معلولان و جانبازان صاحب فرهنگسرا می‌شوند

بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران به منظور مناسب سازی فضاهای شهری برای جانبازان و معلولان، ساخت فرهنگسراها و مجموعه‌های ورزشی و تفریحی و تجهیز و آماده سازی آنها برای استفاده جانبازان و معلولان، به همه مناطق تهران ابلاغ و لازم الاجرا شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری تهران، احمد کاشانی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، الحاق دو بند به ماده واحده مصوبه (مناسب سازی فضاهای شهری برای جانبازان و معلولان جسمی و حرکتی) را که در یکصد و پنجاه و هشتمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر تهران، به تصویب رسیده بود را به شهرداران مناطق 22 گانه تهران ابلاغ کرد .
بر اساس این گزارش، فرهنگسراها و مجموعه‌های ورزشی و تفریحی تخصصی و کاربردی ویژه جانبازان و معلولان و افراد کم توان جسمی و حرکتی ، باید با رعایت معیارها و ضوابط خاص استفاده و بهره‌برداری این قشر جامعه در مکان‌های مناسب، ساخته شوند .
همچنین تجهیز و آماده سازی فرهنگسراها و مجموعه‌های ورزشی و تفریحی موجود و یا در حال ساخت به نحوی که برای جانبازان و معلولان نیز قابل استفاده باشد در دستور کار قرار گیرد.

• برنا

نشانی مطلب در وبگاه شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران:
http://shamdani.com/find-1.83.1243.fa.html
برگشت به اصل مطلب