شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران- اخبار
کمک 100 هزار یورویی "فیلیپ لام" به برنامه توانبخشی صلیب سرخ در افغانستان

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1392/12/22 | 

کمک 100 هزار یورویی "فیلیپ لام" به برنامه توانبخشی صلیب سرخ در افغانستان


کاپیتان تیم بایرن مونیخ به نمایندگی از یوفا مبلغ 100 هزار یورو به برنامه‌ توانبخشی جسمی کمیته‌ بین‌المللی صلیب سرخ در افغانستان کمک کرد.
 به نقل از کمیته‌ بین‌المللی صلیب سرخ در ژنو، اتحادیه‌ فوتبال اروپا (یوفا) از کمک 100 هزار یورویی "فیلیپ لام" کاپیتان تیم بایرن مونیخ به نمایندگی از طرف این اتحادیه به برنامه‌ توانبخشی جسمی کمیته‌ بین‌المللی صلیب سرخ در افغانستان خبر داد. این فوتبالیست آلمانی اخیرا این مبلغ را به عنوان جایزه‌ کسب بیشترین آراء کاربران سایت یوفا برای بهترین تیم سال دریافت کرده است.

"شارلوت لیندزی کرتت" مدیر ارتباطات و مدیریت اطلاعات کمیته‌ بین‌المللی صلیب سرخ که این کمک مالی را به نمایندگی از سازمان بشردوستانه‌ کمیته‌ بین‌المللی صلیب سرخ دریافت کرد می‌گوید: کمیته‌ بین‌المللی صلیب سرخ نسبت به تعهد و حمایتی که اکنون برای هفتمین سال متوالی از اتحادیه‌‌ فوتبال اروپا و ستارگان آن همچون فیلیپ لام دریافت می‌کند بسیار سپاسگزار است. بنابر این رسم، این کمک به فعالیت‌های توانبخشی جسمی در افغانستان تعلق خواهد گرفت که نه تنها به نیازهای جسمی معلولین پاسخ می‌دهند بلکه فرصت‌های برابری نیز، از جمله در ورزش، برای آن‌ها ایجاد می‌نمایند و آنها را قادر می‌سازند تا با عزت زندگی کنند.

مشارکت یوفا و کمیته‌ بین‌المللی صلیب سرخ به سال 1376 (1997) بازمی‌گردد؛ هنگامی‌که هیئت حاکمه‌ فوتبال اروپا خود را ملزم به حمایت از کارزار ضد مینِ کمیته‌ بین‌المللی صلیب سرخ نمود. این هفتمین باری است که کمیته‌ بین‌المللی صلیب سرخ از کمک نقدی یوفا در ارتباط با انتخاب بهترین تیم سال توسط کاربران وب‌سایت این اتحادیه بهره‌مند خواهد شد. در طول سال‌های گذشته، ستارگان دیگری نیز هم‌چون کریستیانو رونالدو، لیونل مسی، ژاوی هرناندز و کارلوس پویول نیز به نمایندگی از اتحادیه‌ فوتبال اروپا، کمک‌هایی را به برنامه‌ توانبخشی جسمی این کمیته در افغانستان اهدا کرده‌‌اند.

کمیته‌ بین‌المللی صلیب سرخ از سال 1367 (1988) برنامه‌ توانبخشی و اعضای مصنوعی خود را در افغانستان راه‌اندازی کرد. هر ساله بیش از 90 هزار بیمار در هفت مرکز این کمیته در افغانستان مداوا می‌شوند که در حدود یک سوم آن‌ها را کودکان تشکیل می‌دهند. این حقیقت که اغلب کارمندان این  مراکز از بیماران معلول سابق هستند، خود گویای آن است که بازگشت کامل به جامعه پس از توانبخشی جسمی ممکن است. در سال 1392 (2013) "آلبرتو کایرو" که فعالیت‌های توانبخشی جسمی در افغانستان را هدایت می‌کند، به پاس تعهد مثال‌زدنی بشردوستانه‌اش مفتخر به دریافت مدال "هانری دونان" باارزش‌ترین نشان نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر شد.

منبع: مهر

نشانی مطلب در وبگاه شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران:
http://shamdani.com/find-1.114.4220.fa.html
برگشت به اصل مطلب