پایگاه خبری ورزش جانبازان و معلولان- اخبار کاروان ورزشی ایران
11مدال طلا و یک نقره حاصل تلاش دوومیدانی‌کاران ایران در مسابقات نوبت اول روز سوم

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | آخرین بروزرسانی: 1392/8/6 | 

 

سومین دوره بازی های پاراآسیایی جوانان مالزی 2013:

11مدال طلا و یک نقره حاصل تلاش دوومیدانی‌کاران ایران در مسابقات نوبت اول روز سوم

دوومیدانی‌کاران جوان کشورمان در مسابقات نوبت صبح بازی‌های پاراآسیایی جوانان به 11 مدال طلا و یک نقره دست یافتند.

سومین روز رقابت های دو و میدانی از صبح امروز در ورزشگاه " بوکت چاکرا" در جریان است و نمایندگان کشورمان در 19 ماده به مصاف حریفان رفتند ونتایج زیر حاصل شد:

- محمد سهرابی در پرتاب وزنه نوجوانان و در کلاس F55 با رکورد 5 متر و 76 سانتی متر به مدال نقره رسید. او در پرتاب نیزه نیز با رکورد 18 متر و 60 سانتی‌متر به مدال طلا دست یافت.

- سینا صفرزاده در دوی 400 متر و کلاس T38 نوجوانان با زمان 59 ثانیه و 17 صدم ثانیه به سومین مدال طلای خود رسید.

ـ در بخش بانوان مریم سلطانی در پرتاب نیزه و در کلاس F34 با رکورد 13 متر و 67 سانتی‌متر به مدال طلا دست یافت.

ـ مصطفی افضلی در پرتاب دیسک جوانان و در کلاس F58 با رکورد 38 متر و 20 سانتی‌متر طلا گرفت. وی در پرتاب نیزه جوانان با رکورد 27 متر نیز به طلا دست یافت و مجموع مدال‌های خود در این بازی‌ها را به عدد 3 رساند. وی که سابقه نایب قهرمانی جوانان جهان در سال 2012 را نیز دارد در شرایطی که آسیب دیده بود توانست 2 مدال طلای دیگر بدست بیاورد.

- امیرحسین پرورده در پرتاب نیزه نوجوانان و در کلاس F38 با رکورد 22 متر و 26 سانتی‌متر مدال طلا گرفت و در پرتاب دیسک نوجوانان با 27 متر دومین مدال طلای خود را کسب کرد.

- فائزه کرمانی پرچمدار کاروان غدیر در پرتاب نیزه نوجوانان و در کلاس F34 با 11 متر و 70 سانتی‌متر به مدال طلا رسید و دومین مدال خوشرنگ آسیایی‌اش را به گردن انداخت.

ـ محمد قاسمی در پرتاب دیسک و در کلاس F58 با 32 متر و 14 سانتی‌متر به مدال طلا رسید و در پرتاب نیزه با رکورد 30 متر و 74 سانتی‌متر دومین مدال طلایش را بر گردن انداخت.

 رقابت‌های نوبت عصر از ساعت 15 به وقت محلی پیگیری خواهد شد.

منبع: فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولین

نشانی مطلب در وبگاه پایگاه خبری ورزش جانبازان و معلولان:
http://shamdani.com/find-2.137.2969.fa.html
برگشت به اصل مطلب